Sm Banners Af 1920X800 Service

Citroën servicekoncept

Citroën Originalservice

Vi byggde din bil, låt oss serva den

Citroën Originalservice innebär:

  • Service enligt serviceschema kan vara varje eller vartannat år beroende på modell. Även hur långt man kör har en betydelse då bilar som går längre behöver ses över oftare.
  • Vid en originalservice hos en auktoriserad Citroën-verkstad utgår vi alltid från fabrikens instruktioner om vad som behöver kontrolleras och åtgärdas för att i största mån undvika dyra reparationer i framtiden.
  • Våra auktoriserade verkstäder använder alltid Citroën originalreservdelar och mekanikerna är certifierade för att serva din Citroën, något som är viktigt för din bils livslängd.
  • För att upprätthålla bilens ursprungliga säkerhetsnivå bör du serva den enligt våra rekommendationer.
  • Kontakta din närmaste auktoriserade Citroën-verkstad för konsultation och tidsbokning.

Läs mer och se vad som ingår i Citroën Originalservice

Citroën Basservice

Från 2.195 kr

Citroën Basservice är specialutvecklad för Citroëns personbilar som är 5 år eller äldre. En välutbildad Citroën-tekniker kontrollerar bilen och byter ut grundläggande delar, som olja och oljefilter. Vår service innefattar också kontroll av vitala delar som bromsar, belysning, drivremmar och mycket mer. Vi utför även ett diagnostest i bilens system med elektroniska diagnostester. 

Till ett överkomligt pris kan du fortsätta känna dig trygg och säker i din Citroën. När du hämtar bilen kommer verkstaden att ge dig en överblick över eventuella reparationer som är nödvändiga. Sedan väljer du själv vilken service eller reparation du önskar att utföra – det är din bil och ditt val. Kom också ihåg att en servicestämpler från en av våra auktoriserade verkstäder har betydelse för andrahandsvärdet.

Läs mer och se vad som ingår i Citroën Basservice

*Rekommenderat cirkapris. Lokala avvikelser kan förekomma. Med reservation för framtida prisjusteringar.