Service och tjänster

Ta del av vårt breda utbud av service och tjänster tillgängliga för dig och din bil. Oavsett om du behöver hjälp med hjulskifte, service eller underhåll kan vi hjälpa dig.

Peugeot

Dags för service eller hjulskifte? Har du drabbats av ett stenskott? Behövs en kontroll av din AC? Vi på Peugeot tar hand om hela din bil – oavsett hur gammal den är.

Vår auktoriserade Peugeot-verkstad är det bästa valet när din bil behöver service eller underhåll – både när det gäller pris och kvalitet. Våra duktiga medarbetare är specialiserade på Peugeot och har tillgång till den senaste tekniken och vi använder Peugeots originaldelar.

Läs mer om Peugeot service

Citroën

Är det dags för hjulskifte? Har du drabbats av ett stenskott? Behöver du tillbehör inför kommande långresor? Vår auktoriserade Citroën-verkstad är alltid det bästa valet för din bil – oavsett om det gäller kvalitet eller kostnad.

Hos oss möter du tekniker som är proffs på Citroën och som har tillgång till den senaste tekniken och originaldelar.

Läs mer om Citroën service

Opel

Vi byggde din Opel – låt oss fortsätta ta hand om den. Ingen kan din bil bättre än våra Opel-proffs, som sköter allt från service, hjulskifte till vindrutan och allmänt underhåll – givetvis med Opels originaldelar och med tillgång till rätt verktyg och teknik anpassad för just din bil.

Läs mer om Opel service